SİVAS / MERKEZ - Fatih İlkokulu

Fatih İlkokulu

FATİH MAH. 60-28. SK. SİVAS FATİH İLKOKULU NO: 2 MERKEZ / SİVAS
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
Başarılar
2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BEŞ ÖĞRENCİ KAZANMIŞTIR. Erkek Öğretmen Voleybol takımımız Sivas Kurumlar arası voleybol turnuvasına katılmış olup,il geneli ilkokul olarak katılan tek okuluz. 2020-2021 E-twinning 4 projemiz Ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiş.1 projemiz de Avrupa Kalite Etiketi Ödülü almıştır. 2020-2021 ENERJİ VERİMLİLİĞİ RESİM YARIŞMASI İL İKİNCİLİĞİ 2021-2022 ENERJİ VERİMLİLİĞİ RESİM YARIŞMASI İL İKİNCİLİĞİ VE İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ 2020-2021 Santranç Turnuvası Bireysel İl Üçüncülüğü 2020-2021 E-twinning 4 projemiz Ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiş.1 projemiz de Avrupa Kalite Etiketi Ödülü almıştır. 2021-2022 TAZOF AKIL VE ZEKA OYUNLARI SİVAS İL TURNUVASINDA 3 İL BİRİNCİLİĞİ,1 İL İKİNCİLİĞİ TOPLAMDA 5 KATEGORİNİN DÖRT DERECESİNİ İLKOKULLAR İÇERİSİNDE OKULUMUZ FATİH İLKOKULU KAZANMIŞTIR.İL BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE FİNALİNDE SİVAS´I TEMSİL ETMİŞTİR.OKULUMUZ TÜRÇEV ECO-SCHOOLS ULUSLARARASI PROJE BAYRAĞI KAZANMIŞTIR.MASAL KUTUSU İSİMLİ ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİ MASALLARI VE RESİMLERİNDEN OLUŞAN MASAL KİTABIMIZ ÇIKMIŞTIR.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :normal
08:30 / 14:35
doğalgaz
ingilizce
Pansiyon Bilgileri
otobüs / yürüyerek
fatih mahallesi 28. sokak no:2 Merkez/Sivas
il merkezinde fatih mahallesinde
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler
ÖĞRENCİLERİMİZE BADMİNTON EGZERSİZİ, MASA TENİSİ KURSU, FUTBOL KURSU, GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU KURSU, AKIL VE ZEKA OYUNLARI KURSU AÇILMIŞTIR.GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI PLANLI BİR ŞEKİLDE ÖĞRENCİLERİMİZE KAZANDIRILMAKTADIR.
BİLİMSEL SÖYLEŞİLER,DENEY ETKİNLİKLERİ,TEKNOFEST YARIŞMALARI
Proje Çalışmaları
HEDEF PROJESİ,OKULUM TEMİZ BAKANLIK SERTİFASI,TEMİZ SINIF TEMİZ OKUL ECOSCHOOLS ULUSLARARASI TÜRÇEV PROJESİ,OKULUM TEMİZ PROJESİ, SIFIR ATIK BELGESİ,SULTANŞEHİR OKUYOR,SPOR 58,SANAT 58,SİVAS MATEMATİK SEFERBERLİĞİ,HAREKETLİ YAŞAM PROJESİ,YABANCI DİLE YABANCI DEĞİLİZ PROJESİ,RESİM PROJESİ,SAĞLIKLI BESLEN HAREKETLİ YAŞA PROJESİ VB. SANAT SİVAS
ECOSCHOOL TÜRÇEV PROJESİ