SİVAS / MERKEZ - Fatih İlkokulu

OĞUZHAN KARAKÜÇÜK - MÜDÜR YARDIMCISI

Sivas ili Şarkışla ilçesi doğumlu olup evli ve iki çocuk babasıdır. Sırasıyla Sivas Altınyayla Atatürk İlköğretim Okulu, Sivas Altınyayla Lisesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü´nde öğrenim gördü. Altınyayla Taşlıhüyük İlköğretim Okulu´nda öğretmenliğe başladı. Sırasıyla Sivas Gürün Atatürk İlköğretim Okulu ve Altınyayla Atatürk İlkokulu´nda öğretmen olarak görev yaptıktan sonra Sivas Altınyayla Halk Eğitimi Merkezi´nde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonra ise Cumhuriyet Üniversitesi İlkokulu´nda görev yaptı. 2 Eylül 2021-15 Ağustos 2022 tarihleri arasında Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminde çalıştı. 2022 Eğitim Kurumları Yönetici Sınavı puanıyla Sivas Merkez Fatih İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak atandı. 18.01.2024 tarihinde Ahmet Yesevi Üniversitesi/Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. 5 Eylül 2022 tarihinden itibaren okulumuzda bu görevi ifa etmektedir.