SİVAS / MERKEZ - Fatih İlkokulu

Nis

SEVGİ, VEFA VE DOSTLUK Konulu Değerler Eğitimi Panomuz Hazırlandı.#HEDEF

Nis

Okulumuzda her hafta düzenlenen Temiz Sınıf yarışmasında dereceye giren sınıflarımız ödüllendirildi. Çevreye duyarlı öğrencilerimizi tebrik ederiz.#HEDEF

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası yapılan etkinliklerimiz; Okula toprak getirildi Çocuklar ile beraber tohum ekildi.  Ağaçların, bitkilerin büyüme evreleri anlatıldı. Cocukların yaptığı etkinlikler ile pano oluşturuldu.

Mrt

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri ile Çedes kursunda "Ramazan" temalı boyama etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri kütüphane yazar söyleşilerine katıldı.

Mrt

Geleneksel çocuk oyunlarından "Yüzük Kimde" ve "İstop" oyunu oynandı.

Mrt

Anasınıfı C-D Şubeleri Atatürk Kongre müzesine gezi düzenlemiştir.

Mrt

Öğrencilerimizin biricik arkadaşı olacak kitapları, okuma alışkanlığı kazandırmak için kütüphane haftasında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. “Kütüphanedeki Aslan” isimli kitap okunarak, kitap ile ilişkilendirilmiş ve kişiselleştirilmiş kitap ayraçları hazırlandı.

Mrt

Okuyan Nesil Projesi Kapsamında Hep Birlikte Kitap Okuduk.

Mrt

3-D sınıfı öğrencileri 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında hazırladıkları afişleri oturdukları binaların girişine asarak farkındalık oluşturdular.

Mrt

Okulumuzda yapılan etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Okulumuzda “Ramazan ayının Önemi ve Fazileti” temalı veli semineri verildi. #HEDEF

Mrt

Okulumuz Değerler Kulübü tarafından öğrencilerimizde yardımlaşma ve dayanışma duygularının gelişmesi, bu konularda farkındalık oluşturmak için yardım kampanyası düzenlenmiştir. Gıda malzemeleri toplanıp Ramazan kolileri oluşturularak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmıştır. Katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

#HEDEF