SİVAS / MERKEZ - Fatih İlkokulu

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında mektup ve resim yarışması yapılacaktır.Katılım şartları yarışma afişlerinde mevcuttur.

Ara

Siber Zekâ Bilgi Yarışması 2023 Başlıyor!

Sevgili öğrenciler, bu yıl da sizler için çok keyifli ve öğretici bir Siber Zekâ Bilgi Yarışması hazırladık.

İlkokul öğrencileri 27 Aralık,

ortaokul öğrencileri 28 Aralık ve

️lise öğrencileri 29 Aralık tarihinde #SZBY2023'e katılabilirler.

Detaylar için bizi takipte kalın.

Ara

Okulumuzda Rehber Öğretmen Esma Gülmez'in okul başarısında ailenin rolü adlı seminer verilecektir.

Ara

Öğrencilerimize afet farkındalık bilinci kazandırmak ve olası afet durumlarında yapılması gerekenleri öğrenmelerini sağlamak adına, tüm okullarımızda 20 Aralık Çarşamba günü 6. ders saati "Afet Farkındalık Saati" olarak belirlenmiştir.

Ara

Hep birlikte 21 Aralık Perşembe 2.Ders saatinde kitap okuyacağız.

Ara

Okulumuzda,ÇEDES Kulübümüzün ve Okul-Aile Birliğimizin Kararı İle “Filistin İçin El Ele” Yardım Kampanyası Düzenlenecektir.”Merhamet ve Yardımlaşma” Duygusuyla Kampanyamıza Desteklerinizi Bekliyoruz.

Kas

Okulumuzda 01/12/2023 tarihinde saat 13:30 da Tübitak Bilim Söyleşisi yapılacaktır. Katılımlarınızı bekleriz.

Kas

Öğrencilerimize Eğitim-öğretim yaşantılarında ve gelişim dönemlerinde karşılaşabilecekleri sorunlar ve merak ettikleri ile ilgili  destek olmak amacıyla hazırlanan"ÖVDES: Öğrenci/Veli Destek Sistemi" hizmetinizde.

“SİBERAY” İçerikleri “EBA”da!

Millî Eğitim Bakanlığı eğitim bilişim ağı (EBA) platformunda İçişleri Bakanlığının SİBERAY projesi kapsamında “siber güvenlik”e ilişkin hazırlanan eğitici ve bilgilendirici içerikler erişime açıldı.

Ekm

Okulumuzda Sıfır Atık Projesi ve Geri Dönüşüme Destek Amacıyla Atık Pil Toplama Yarışması Düzenliyoruz. Atık Pillerin Okulumuza Son Teslim Tarihi 10.04.2024.Tüm sınıflarımızda, en çok atık pil getiren 3 öğrenci ve en çok atık pil getiren sınıf ödüllendirilecektir.

Ekm

21 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de yapılacak olan Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımıza ve Akabinde Sınıflarımızda Tüm Öğretmenlerimizle Veli Toplantılarımıza Katılımınızı Önemle Rica Ederiz.

Ekm

16 Ekim 2023 Tarihi İtibariyle Yeni Okul Vakit Çizelgemiz  Aşağıdaki Gibi Olacaktır. Velilerimize ve Öğrencilerimize Duyurulur.

Hedef Okuyan Nesil Projesi Kitap Okuma Saat Takvimi

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afeti Azaltma Konulu Resim Yarışması Düzenlenecektir. Tüm öğrencilerimiz katılım sağlayabilir.