SİVAS / MERKEZ - Fatih İlkokulu

Ekm

Okul Aile Birliği yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporu ektedir.

Eyl

Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında resim yarışmamız başlıyor.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı veli görüşme çizelgemiz hazırlanmıştır.

Eyl

OKULUMUZ KURALLARINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN VE GÖRSELDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuz Vakit Çizelgesi

Eyl

Okullarımızda veli-öğretmen görüşmeleri artık daha verimli.

Yeni eğitim-öğretim yılında velilerimizin öğretmenlerimizle daha verimli görüşme yapabilmeleri için “e-randevu” sistemiz hazır.

Bu sistemle veli-öğretmen-öğrenci bağını daha da güçlendiriyor, yarınlarımız için birlikte çalışıyoruz.

E-Randevu Sistemi https://sivasarge.meb.gov.tr/erandevu/

Haz

Hep birlikte kitap okuyacağız.

Atık Kağıt Toplama Yarışması  Düzenliyoruz

Haz

Okulumuzda Ortaokul Tanıtım ve Ergenlik Dönemi Özellikleri konulu veli semineri düzenlenecektir.

May

Valiliğimiz himayelerinde, İl Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen HEDEF projesi, SultanşehirOkuyor etkinliğinde 23 Mayıs Salı günü 1. ders saatinde hep birlikte kitap okuyoruz.

May

Hep birlikte kitap okuyacağız

Şbt

Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin okul öncesi eğitim kurumları için hazırlamış olduğu menü listesi

Ekm

Eyl

2022-2023 eğitim- öğretim yılı Fatih ilkokulu öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.